Måla fasad i Spånga, Stockholm

Vi är säkra på att vår professionella fasadmålning i Spånga kommer att göra stor skillnad för dig och ditt hus. Vi säkerställer att du får ett resultat som ser snyggt ut, men som också gäller länge och som underhåller fasaden ordentligt. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert eller för att få veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Kostnadsfritt hembesök och offert

Som kund hos oss ska du kunna planera din fasadrenovering så bra som möjligt. Därför erbjuder vi både kostnadsfria hembesök och kostnadsfria offerter. Tillsammans går vi igenom dina tankar och önskemål och tittar på vilka förutsättningar som finns.

En fasadrenovering efter dina behov

En målning av fasaden innebär så mycket mer än bara färg och några penslar. Vi ser till att du får hjälp med murning, putsning och utlagning, men även med målning, byte av panel och fasadtvätt.

Proffsiga och serviceinriktade målare i Spånga

Söker du efter en pålitlig och certifierad målare i Spånga? Då vill vi gärna hjälpa dig! Vi har hjälpt kunder i hela Spångaområden, t.ex. Hjulsta, Flysta, Nälsta, Sundby, Hässelby, Sundbyberg, Bromma och Beckomberga. Gör ett smart val för din fasad och kontakta oss idag!

Kontakta ett bra byggföretag från Spånga idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *