Bygga attefallshus i Spånga, Stockholm

När du anlitar en byggfirma är det viktigt att du känner förtroende. Vi hjälper dig som bor i Spånga med omnejd att bygga ett attefallshus efter just dina önskemål och specifika behov. Genom vår totalentreprenad har vi även målare, VVS-montörer och golvläggare på plats. Allt för att göra det så smidigt för dig som möjligt.

Kunder inom alla yrkesgrupper

Vi erbjuder våra tjänster för kunder inom alla yrkesgrupper och inom ett stort område i Spånga. Det innebär att du kan vända dig till oss med ditt attefallshus oavsett om du är företag eller privatperson. Du hittar oss främst i Spånga, men också i Bromsten, Vällingby, Sundbyberg, Sundby och Flysta.

Ett hus – många möjligheter

Ett attefallshus kommer med otroligt många möjligheter och kan användas till nästan precis vad som helst.

 • Fritidshus
 • Permanent bostad
 • Förråd
 • Komplementbostad
 • Sommarstuga

Vi hjälper dig med isoleringen och ser till att dra el och avloppsrör. Vi kan även bygga altan, terrass, loft eller källare.

Kontakta oss så börjar vi med ditt projekt idag

Att bygga ett attefallshus från grunden kan ta tid och därför erbjuder vi både nyckelfärdiga konstruktioner och mer skräddarsydda alternativ. När du hör av dig till oss vill vi veta mer om det attefallshus som du vill bygga och vad du planerar att använda huset till. Vi sätter sedan ihop en offert som du får helt kostnadsfritt. När du känner dig säker går vi vidare och bokar in uppstart!

Kontakta ett bra byggföretag från Spånga idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *