Om Byggaren i Spånga, Bromma & Hässelby, Stockholm

Vi är en byggfirma med bas i Spånga som tar oss an olika typer av bygguppdrag i hela Stockholmstrakten. Våra professionella hantverkare har utfört uppdrag åt nöjda kunder i bland annat Veddesta, Viksjö, Stäket och Lövsta. Oavsett om du vill ha ett hus byggt från grunden, ett kök monterat, få någon typ av markarbete eller någo annan byggtjänst utförd är vi säkra på att kunna hjälpa dig. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert

Bra resultat varje gång med certifierade och behöriga hantverkare

Alla hantverkare i vårt team har olika specialistkompetenser såsom finsnickare, våtrumsspecialister, takläggare och annat. Av den anledningen kan du vara säker på att vi levererar ett professionellt resultat för både stora såväl som små uppdrag.

Några av tjänsterna vi erbjuder i Stockholm

Med såpass bred kompetens i arbetslaget finns det snart sagt inte någon typ av byggtjänst vi inte kan utföra. Här följer ett urval av vad vi kan göra åt dig:

Använd ROT för att sänka dina kostnader

Om du vill att vi ska bygga, renovera eller montera någonting i en privat bostad du äger och bor i kan du ha rätt att göra rotavdrag. Fråga oss om rot så hjälper vi dig.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Du är välkommen att kontakta oss med förfrågningar. Vi återkopplar så snart vi kan med en kostnadsfri offert. Inga dolda avgifter eller kostnader tillkommer, utan priset som står på offerten är priset som gäller.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *