Badrumsrenovering i Spånga, Bromma & Hässelby, Stockholm

Badrummet är ett av husets viktigaste rum, och också ett av de som är mest utmanande att renovera. Om du är ute efter en byggfirma med våtrumscertifikat och stor rutin har du hittat rätt. Vi har vår bas i Spånga och tar uppdrag i hela Stor-Stockholm inkluderat orter som Kälvesta, Hjulta, Lunda, Bromma, Sundby, Nälsta, Flysta, Bromsten, Vällingby, Hässelby, Duvbo, Sundbyberg, Bällsta, Ulvsunda & m.m.

Renovera Badrum i Stockholm

Du är välkommen att kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag för din badrumsrenovering.

Specialister på våtrum

Oavsett om du vill renovera hela eller delar av ett badrum kan vi hjälpa dig. Vi är en ordningssam och självgående renoveringsfirma som tar fasta på våra kunders önskemål och uppfyller dem. Här följer ett urval av några av tjänsterna vi erbjuder när det gäller badrumsrenoveringar:

 • Kakling
 • Plattsättning
 • Installation av golvvärme
 • Flytspackling
 • Tätskikt
 • Installation av dusch
 • Byggnation av bastu

Renovera badrummet med ROT-avdrag

Om du vill att vi ska renovera ett badrum i en bostad du bor i och själv äger så har du rätt att göra rotavdrag för slutkostnaden. Den vägen kan du sänka totalpriset med upp till 50 000 kronor. Vi hjälper dig med pappersarbetet i sådana fall, fråga oss bara om “ROT” när du kontaktar oss.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert för en badrumsrenovering i Stockholm

Hör av dig till oss redan idag så pratar vi om dina önskemål för ditt nya badrum. Så snabbt vi kan återkopplar vi med ett kostnadsförslag som du får av oss utan kostnad eller krav på motprestation. Går du vidare med oss så påbörjar vi arbetet vid första bästa tillfälle.

Kontakta ett bra byggföretag från Spånga idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *