Bygga hus i Spånga, Bromma & Hässelby, Stockholm

Har du en tomt någonstans i Stor-Stockholm som du vill bebygga? Då har du hittat rätt. När det gäller husbyggen går det inte att kompromissa med kvaliteten. Vi har mångårig erfarenhet av att bygga hus från början till slut och ett arbetslag som består av all kompetens som krävs för den typen av omfattande uppdrag.

Husbyggnation i Stockholm

Välkommen att höra av dig till oss med din husidé så återkopplar vi med en kostnadsfri offert.

Med Stor-Stockholm som arbetsområde

Vi har vår bas i Spånga men bygger i hela Stockholmsområdet. Vi välkomnar därför kunder från orten och områden som till exempel Kälvesta, Hässelby, Beckomberga och Bromma. När det gäller nyproduktion är vi specialister som är vana vid nära samarbete med arkitekter. Vi bygger till exempel:

 • Lösvirkeshus
 • Elementhus
 • Kataloghus
 • Attefallshus
 • Villor och parhus
 • Fritidshus och sommarstugor

Från grundläggning till nyckelfärdig fastighet

Vi är en serviceorienterad och kundnära aktör i byggbranschen. Vår strävan är att bygga långsiktiga kundrelationer och vår tro är att vi enklast gör det genom att uppfylla våra kunders önskemål med råge. Vi utför allt från markarbeten till stomresning och finsnickeri. Beroende på dina önskemål genomför vi hela eller delar av en nybyggnation.

Vi ger dig en gratis offert utan krav på motprestation

Att bygga ett hus är ett stort projekt så vi har mycket att tala om. Kontakta oss redan idag så återkopplar vi inom kort med ett kostnadsförslag som du får helt gratis. Du förbinder dig inte till någonting, men vi lovar att ge dig ett konkurrenskraftigt pris.

Kontakta ett bra byggföretag från Spånga idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *