Bygga garage i Spånga, Bromma & Hässelby, Stockholm

Vill du bygga ett garage? Då har du hittat rätt. Vi har stor rutin när det gäller att uppföra garage, carports och liknande från grunden till nyckelfärdigt objekt. Vi har vår bas i Spånga men bygger i hela Stor-Stockholm inklusive orter som Duvbo, Rissne, Sundbyberg och Bällsta.

Garagebyggnation i Stockholm

Du är välkommen att kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag för din garagebyggnation.

Självgående garagebyggare med fokus på kvalitet

Som specialist på garagebyggen erbjuder vi totalentreprenad. Det innebär att vi tar hela byggprojektet från grundläggning till slutbesiktning. Förutom byggarbeten genomför vi också markarbeten, så vi kan ordna asfaltering eller grusläggning såväl som dränering vid ditt garage. Vi är specialist inom vårt yrkesområde och ger dig pålitligt resultat av hög kvalitet.

Du har idén – vi har yrkeskunnandet

Kanske vill du ha ett garage komplett med förrådsutrymmen och loft, en enkel carport eller någonting däremellan. Det enda du behöver är ett bygglov, därefter tar vi vid och gör verklighet av din idé. Här följer några tjänster vi kan bygga inom kategorin garage:

 • Carport
 • Garage
 • Förråd

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Om du länge gått i funderingar om att bygga ett garage eller en carport är det inget att vänta på längre. Kontakta oss redan idag och diskutera din idé så återkopplar vi inom kort med en kostnadsfri offert. Offerten förbinder dig inte till någonting, du kan ta ställning till den i lugn och ro och om du väljer att gå vidare med oss så startar vi bygget vid första bästa tillfälle.

Kontakta ett bra byggföretag från Spånga idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *