Bygga altan i Spånga, Bromma & Hässelby, Stockholm

En altan att spendera varma sommarkvällar på är verkligen ett sätt att addera guldkant till tillvaron. Om du letar efter en byggentreprenör som kan bygga en altan, ett trädäck, en veranda eller uteplats är vi helt rätt företag för jobbet. Vi har vår bas i Spånga men har byggt altaner åt nöjda kunder i bland annat Annedal, Vinsta, Skälby och Barkaby. Vill du bygga en altan eller liknande i Stockholmsområdet är du välkommen att kontakta oss du också.

Altanbyggnation i Stockholm

Du är välkommen att kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag för din altanbyggnation.

Alltid altaner av högsta kvalitet

Vi är en kompetent och välrenommerad altanbyggare med många års erfarenhet. Vårt mål är alltid att bygga långsiktiga kundrelationer, och metoden för att uppnå det är att leverera resultat av högsta kvalitet varje gång. Om du har frågor om materialval eller hur altanen ska byggas rent tekniskt kan vi självfallet bistå med goda råd.

Vi bygger utifrån dina specifikationer

Altaner, uterum och dylikt kan byggas på många olika sätt. Du kanske vill ha ett enkelt uterum på tomten, eller en altan som är isolerad och inglasad som det går att spendera tid på året runt. Du har en idé om en altan och vi hjälper dig att förverkliga den.

 • Trädäck
 • Veranda
 • Terass
 • Altan, med eller utan inglasning och isolering
 • Uterum

Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag

Hör av dig till oss så pratar vi om vad du vill få byggt. Efter samtalet sätter vi oss och tar fram ett detaljerat kostnadsförslag som du får från oss utan krav på motprestation. Väljer du att gå vidare med oss så börjar vi bygga vid första bästa tillfälle.

Kontakta ett bra byggföretag från Spånga idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *