Köksmontering IKEA i Spånga, Bromma & Hässelby, Stockholm

Har du nyligen inhandlat eller funderar på att inhandla ett monteringsfärdigt kök från IKEA? Då rekommenderar vi att du tar hjälp av proffs för monteringen. Vi lovar att resultatet blir så mycket bättre när monteringen utförs av professionella hantverkare med känsla för finish och detaljer. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi monterar kök i hela Stockholmsregionen

Vårt byggföretag är hemmahörande i Spånga men vi tar uppdrag i hela Stor-Stockholm. Du hittar tidigare kunder till oss i bland annat Kälvesta, Sundby, Nälsta och Flysta. Välkommen att kontakta oss och bli en av våra nöjda kunder du också.

Vi river ut ditt gamla kök och monterar ditt nya

Våra certifierade hantverkare kan ordna allt från rivningen av ditt gamla kök till installation av el, blandare och vitvaror. Vi erbjuder totalentreprenad, vilket innebär att vi kan hantera i princip alla typer av bygguppdrag. Om du till exempel vill lägga nytt golv eller genomföra någon annan förbättring i samband med köksmonteringen kan vi alltså ordna det också.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Köket är definitivt ett av de viktigaste rummen oavsett om det rör sig om en bostad eller en kommersiell fastighet. Om du har ett kök som behöver monteras är det därför ingenting att skjuta på framtiden i onödan. Kontakta oss redan idag så tar vi fram ett kostnadsförslag. Vi lovar att ge dig ett konkurrenskraftigt pris. Du förbinder dig inte till något när du tar emot en offert från oss, utan du kan ta ställning till den i lugn och ro.

Kontakta ett bra byggföretag från Spånga idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *