Bygga grind i Smide & järn runt Spånga, Stockholm

Vi är en firma inom smide och järn i Stockholm som drivs av ett antal certifierade och behöriga hantverkare. Vi kan tillverka grindar och staket helt utifrån dina önskemål men vi har även ett fast utbud av förtillverkade varianter som vi kan hjälpa dig att sätta upp och montera.

Handgjorda grindar och staket

En handgjord grind med vackra smidesdetaljer ger ett smått majestätiskt intryck. Vi tillverkar våra grindar i stort sett enligt metoder som använts under flera hundra år, fast kompletterade med moderna kunskaper. Du kan dra nytta av våra kunskaper både för att tillverka en grind, och för ett omkringliggande staket.

Kunder vi jobbar för

Vi jobbar för kunder över hela Stor-Stockholm. Till exempel i Spånga, Stockholm, Bromma, Hässelby, Vällingby, Sundbyberg, Duvbo, Järfälla. Vi tar uppdrag från alla slags kunder, däribland:

 • Byggföretag
 • Privatpersoner
 • Företag
 • Fastighetsägare
 • Bostadsrättsföreningar
 • Stiftelser

Kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster och produkter

Slå en signal till oss (under kontorstid) eller skriv (när som helst) om du har frågor om grindar, staket och annat inom järn och smide. Om du vill ha ett offertförslag och skriver till oss så får du gärna beskriva hur du vill ha hjälp så detaljerat som möjligt, så kan vi ta fram prisförslaget snabbare.

Kontakta ett bra byggföretag från Spånga idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *