Takläggning i Spånga, Bromma & Hässelby, Stockholm

Har du en fastighet med ett läckande tak eller ett tak som är i behov av någon form av ansiktslyftning? Då har du hittat rätt. Vi är en takläggare som kombinerar kvalitets- med säkerhetstänk för att leverera bra resultat varje gång. Vi är verksamma i Stor-Stockholm och jobbar i orter som bland annat Norra Ängby, Riksby, Nockeby och Ulvsunda. Oavsett om det handlar om plåt-, tegel- eller någon annan typ av tak kan vi ordna takläggningen åt dig.

Takfirma i Stockholm

Du är välkommen att kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag för din takomläggning.

Professionell takläggare med egen byggställning

Vi har ett arbetsteam bestående av hantverkare med många olika specialistområden. Det betyder att vi kan ordna din takläggning från början till slut. Med tillgång till egen byggställning och ett säkerhetstänk som grundlagts i många års erfarenhet kan du vara säker på att vi ger dig en takläggning du kommer att bli nöjd med.

Några takläggningstjänster vi erbjuder

 • Takrenoveringar och reparationer
 • Vi lägger takpapp och ytpapp
 • Tegeltak
 • Betongpannor
 • Reparationer och renoveringar av skorstenar
 • Plåtslageri

Kontakta oss för ett kostnadsförslag för din takläggning

Oavsett om det gäller ditt hem eller en fastighet du äger är taket ett av dess viktigaste delar. Om det behöver renoveras eller repareras är det inget att vänta på: Kontakta oss redan idag. Vi diskuterar dina önskemål och svarar på frågor. Snart återkopplar vi till dig med en offert som du får från oss utan kostnad eller krav på motprestation. Om du blir nöjd med den startar vi jobbet vid första bästa tillfälle.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *