Renovera Putsad Fasad & Tilläggsisolering i Spånga, Nacka, Värmdö & Stockholm

I oss har du en fasadentreprenör som kostnadseffektivt och med kvalitetsfokus renoverar alla typer av putsfasader. Vi har under vår verksamma tid renoverat fasader på bland annat radhus, villor, sommarstugor, kontors- och butiksfastigheter, attefallshus och mer därtill.

Vi håller Stockholms putsfasader i gott skick

Som verksam fasadentreprenör i Stockholm har vi ställts inför många utmaningar under vår karriär. Det är trots allt en stad som är full av vackra gamla fasader med karaktär som är värd att bibehållas. När det gäller renovering av putsade fasader är vi sanna specialister. Vi utför allt när det gäller att underhålla, laga och renovera en putsfasad. Det inkluderar renoveringar och reparationer av underliggande tegelfasader, isolering med mera.

Kontakta oss för en besiktning

Om du anser att din putsfasad har behov av en renovering och du kontaktar oss så börjar vi med att utföra en besiktning av fasaden. Besiktningens syfte är att ta fram rätt åtgärdsplan. Oavsett om du är en fastighetsägare med ett stort uppdrag eller en privatperson som vill ha hjälp att återställa putsen på sommarstugan kan du räkna med full service och garanti samt ett kostnadseffektivt renoveringsarbete.

Vi finns här för snabba svar

Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor, du kan också begära ut en gratis offert.

Kontakta ett bra byggföretag från Spånga idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *